Pages

Ustazah Pilihan: Warisan Hawa

aha~ muncul lagi ketone dengan post baru nie :)


mula mengambil sumber inspirasi dari program IM 1

mempersembahkan! (^^,)

program imam muda musim 1



tahniah IM Asyraf! 





kemudian dipertonjolkan lagi dengan IM musim 2!


barisan anak muda yang berkebolehan!

juara: IM Hassan. mabruk akhi! :)



????


berlainan pula, tetapi konsep lebih kurang IM =)

barisan mujahidah2 cemerlang! 

juara dinobatkan kpd Ustzh.Firuz Akhtar, tahniah! 

actually at first aku ade cita2 jugak nak masok la aktiviti ni lepas dok nengok Imam Muda realiti show tuu kannn~ "ke arah satu perjalanan... " :)


hambaMU-Mawi feat Akhil Hayy

tp, tak yakin der! hahah. Lagi2 masih kecik lagi *muda* :D, ilmu pon belom lagi cukop, diri pon masih mencari sinar kebenaranNya. hehe.


Jadi ia dipanggil angan2 mat jenuh! muahahha. so, dah masok uni.nie dah tak dpt nak layan oasis lagi kan, so, tup2 tau plop da ade pemenang nye. hihi~ TAHNIAH ustazah! semoga berjasa kepada anak bangsa, agama, keluarga dan negara! :)

lagu tema ustazah pilihan nie tak best jugak la. hohho~



Kelembutan bukan nya tanda kelemahan
Di sebalik wajah tersirat hati tabah
Akur bukan bererti tiada pendirian
Wajarnya berfikir sebelum membimbing

Dengan harapan murni

Warisan hawa
Berdiri di samping dengan setia
Membimbingmu dengan ketulusan
Hati berpedoman

Didik wanita
Terdidik generasi yang mulia
Menimba amalan penuh taqwa
Memegang amanah warisan hawa

Titis air mata bukan tanda kecewa
Sebaliknya bangga dilimpah pengalaman
Ikhlas berbakti menuntut kehendak agama
Semoga diredha melangkah ke depan

Dengan harapan murni



Nynyian Farah Anuar(AF2).

sekian sahaja entri kali ni. Teruskan perjuuangan! Wassalam. :)








0 comments:

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
 
KakiBlog