Pages

ambil pengalaman gituu~ :)

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

jalan2 di muka buku nmpk nie-->


Salam SRMUKM.. ayuh ramai2 'like' gambar yang anda rasakan cantik,menarik perhatian dan layak menang!!.. pemenang akan diumumkan melalui page ini pada pagi jumaat!!.. hadiah : RM70 + hamper peserta lain berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah sepanjang karnival rakan muda. (29/11-2/12)"

na~ new activity! MENARIK nie! yeah! at 1st memang malas nak mintak2 support nie, tp disebabkan tak MINAT dalam bidang seni foto nie kan, alang2 pulak dah ade gambo nye, so anta la utk masok bertanding kann. :D ni usaha yang diperlukan :


"Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl dan salam sejahtera,nak minttk tulun sikit :)




jz click on this link above, then like.

next, click on this this link below and press LIKE button for my picture :)




segala kerjasama anda amatlah dihargai :)

(p/s: just a simple pic, no edito (,"). Saje try masok petandingan photography sempena karnival rakan muda since i luv to take pic and actually MOMENT itu penting! *tiba!* hehe, thnx 4 your support guyz!) senyum, tak perlu kata apa2 :))."

Dengan berbekalkan frenss yang tak RAMAI di laman muka buku tuu, jd mintalah bantuan depa dan sokongan depa untuk PRESS LIKE BUTTON di page SRMUKM iaitu Sekretetariat Rakan Muda UKM, dan kemudiannya PRESS LIKE BUTTON lagi pada gmba aku *p/s: nak like yg lain juga digalakkan :)*


yeah! MOMENT itu tak PENTING bg aku as a SNIPERIAN :)
eheh, nie suasana tyme nak ujan, tbe2 nmpk, and jus snap *camera SONY E aja pon~* ! :) menarik view dy actually. *angkat bakul angkat senirik nmpk* LOL! . Eh, tp serious kan? hehe. Nie pon terpanggil setelah kaq ADAH & AFINA KASSIM jerit utk amek view nie. eheh. thanks kaq adah n fina! heh. Oke la, petndingan nie akan berlangsung selama 1 minggu jugak la, so jumaat (29/11/2011) will be announce the winner, takde la harap tak nak menang, tp juzst amek experience guys! :) . Banyak lagi gmba2 yang SANGAT menarik dipertandingkan, jd if aku menang = alhamdulillah, if tak, takpe la, sbb ade jgk nty cabutan bertuah! mane tau ade rezeki. *wink2*  best tau benda2 gini! *promo lak* heh.


gemuruh jiwa, semngat membara! :D

dan berbekalkan semngat lagu nie.

Fikirkan Boleh 

Jika kau fikirkan kau boleh
Kau hampir boleh melakukan
Jika kau fikirkan ragu-ragu
Usahamu tidak menentu

Jika kau fikirkan kekalahan
Kau hampiri kegagalan
Jika kau fikirkan kemenangan
Kau hampiri kejayaan

Engkaulah apa kau fikirkan
Terkandung dalam pemikiran
Kau fikir boleh melakukan
Fikirkan boleh

Percaya apa kau lakukan
Tabah apa kau usahakan
Bertindak atas kemampuan
Engkau boleh!! :)


BDw, wish me luck yeah! ^^  till here my celoteh, tc dude! :) da~ piece yaww! (,")\/




0 comments:

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
 
KakiBlog